Brug venligst vores kontaktformular. Henvendelser unden navn eller præsentation vil ikke blive besvaret.

Bestil en analyse af en billed- eller lydfil. Nemt og enkelt, hvis du har optaget et uforklarligt fænomen. Brug linket her

Select your language

Stort set alle har set noget, som de ville mene, er en ånde-kugle eller blot "en orb". En orb er en lille, lysende og gennemsigtig kugle, som tilsyneladende svæver rundt af sig selv. I spirituelle kredse menes det, at disse orber er sjæle, ånder, spøgelser eller blot ren energi. Når de bliver fotograferede, er disse orber også gennemsigtige og lysende. Zoomer man ind på dem, kan man endda se ansigter og smilies. Orber adskiller sig fra støvpartikler, da partiklerne flyder rundt i luftstrømme. Orber ser ud til at blive styret af noget.

Orber har dog vist sig at være:
  • Insekter, som er uskarpe på billedet.
  • Regn eller dråber.
  • Støv.

Hvis der er tale om ægte orber af energi, stiller det spørgsmålet, hvordan en sådan kugle af energi ikke bare forsvinder hurtigt ud i den blå luft. Videnskaben har sammenlignet disse med orbernes "storebrødre" - kuglelynene. Hvis man sammenligner, kan orber være:
  • Kold plasma (som i neonrør), der holdes sammen med et magnetfelt.
  • En varm form af det såkaldte "Bose-Einstein-kondensat", som normalvis er -270 °C. Dette skal holdes sammen af et magnetfelt. I så fald, vil det nemt kunne gå igennem faste objekter.
  • En ukendt form for energi og materie.

Orber bliver ofte set som et helt vandtæt bevis på spøgelses-aktivitet. Men da orber nemt kan fotograferes og kan fanges på et digitalt medie, kan de også nemt analyseres. Med speciel software, er det særdeles nemt at afgøre om en orb er støv, vand eller insekt.

Vi du læse mere uddbydende omkring orbs, har vi en Case, som du kan finde under vores foredrag her:

https://dkparanormal.teachable.com/p/virkelighed-eller-illusion