Brug venligst vores kontaktformular. Henvendelser unden navn eller præsentation vil ikke blive besvaret.

Bestil en analyse af en billed- eller lydfil. Nemt og enkelt, hvis du har optaget et uforklarligt fænomen. Brug linket her

Select your language

Hvem:

Paranormal-efterforskning.dk er en privat organisation, som ønsker at forklare og dokumentere det uforklarlige. Bekræftes paranormale fænomener, er der stadig mulighed for at løse "problemet".  Vores sagsmråder strækker sig over uforklarlige lyde, lys, ting som bevæger sig, skikkelser, følelse af varme/kulde.
Organisationen består af 2 personer, med henholdvis en cand. scient. uddannet inden for kemi og fysik, samt en person uddannet inden for systemanalyse.

Desuden har vi mulighed for at hente kompetencer ind fra eksterne personer, såfremt det er nødvendigt.
 

Hvor:

Vores aktionsområde er i hele Danmark, samt Nord-tyskland.
Man kan frit kontakte os, uden gebyrer af nogen art. En indledende samtale kan ofte finde sted hos personen selv.
 

Hvad:

Vi tager som udgangspunkt enhver henvendelse seriøst, og lover 100% anonymitet. Henvendelserne kan komme via Facebookbesked, telefon eller mail.
Da emnet er meget ømtåleligt, øver vi 100% diskretion. En reel mission med besøg, og bekræftelse af et fænomen, finder sted ca. 1 gang i måneden. Men det paranormale kender ingen kalender.

Pressen skal dog være særdeles velkommen, idet vi kan udtale os om generelle fænomener, eller arbejdsmetoder. Vi ønsker at fremvise transparens og åbenhed om disse fænomener og professionelle arbejdsmetoder, som desværre tit gøres til sjove kuriosa og overdrivelser på TV.

Kun ved 100% godkendelse, vil vi offentliggøre resultater til andre end vidnet selv.
For yderligere information, kan man henvende sig ved hjælp af siden "kontakt os".

Presse-politik:

Vi vil som udgangspunkt kunne udtale os om egne forhold. Da vi øver en meget streng anonymitets-politik, vil vi kun kunne udtale os om specifikke missioner, såfremt vores vidne udtrykkeligt giver lov til det. Pressen og medierne er også velkomne til at følge os på en mission, såfremt vidnerne udtrykkeligt giver lov til det.