Brug venligst vores kontaktformular. Henvendelser unden navn eller præsentation vil ikke blive besvaret.

Bestil en analyse af en billed- eller lydfil. Nemt og enkelt, hvis du har optaget et uforklarligt fænomen. Brug linket her

Select your language

Vores selskab består af 2 personer, med det paranormale som passion.

Vi har begge set og oplevet ting som ikke kunne forklares, og har altid set det som spændende, at finde en naturlig forklaring på ting.

Mange siger, der findes ikke en uddannelse inden for det paranormale. Og det er ganske rigtigt. Viden og evnerne at udforske det paranormale er på baggrund af personlig tillæring. Man kan ikke læse til "Paranormal Efterforsker" eller "Anormalist".

Vores uddannelser er i naturvidenskabelige fagområder, fysik, kemi, materielanalyse og systemanalyse, krydret med stor interesse for moderne fysik og dets mulige samspil med det overnaturlige.

Vores værdier

  • Vores fremtræden er passiv. Vi opsøger ikke slotte, huse og folk, for at få lov til at lave paranormale undersøgelser.
  • Vores fremtræden er anonym. Vi vil på ingen måde vække opsigt. Da det paranormale er tabu-belagt er det meget vigtigt for os, at dem som henvender sig til os ikke får fornemmelsen af, der ruller et helt filmstudie hjem til dem. Inklusive store reklamer på bilerne.
  • Vores fremgangsmåde er videnskabelig. Vi fremsætter en hypotese, laver en undersøgelse af lokationen, og udarbejder dokumentation for denne undersøgelse. Vi vil på ingen måde møde op med forudindtaget overbevisning om hændelser skyldes en bestemt ting.
  • Vi er ikke sensations-jægere. Vi laver vores paranormale undersøgelser, på en rolig og værdig måde for alle parter. Vi er på ingen måde interesserede i at lægge vores dokumentation på nettet og YouTube.
  • Vi er der altid. Paranormale hændelser kan være opslidende og frustrerende. Derfor er vi der for jer, imens og efter undersøgelsen står på.
  • Og sidst men ikke mindst: Vi er professionelle, og du kan trække på os til alle tider. Vi er IKKE kun "weekend-jægere". Netop da det paranormale også foregår i hverdagen.

Vi ser frem til at hjælpe jer,

Anja og Claus