Brug venligst vores kontaktformular. Henvendelser unden navn eller præsentation vil ikke blive besvaret.

Bestil en analyse af en billed- eller lydfil. Nemt og enkelt, hvis du har optaget et uforklarligt fænomen. Brug linket her

Select your language

Vi drives af vores entusiasme og passion for det uforklarlige. Dette fagområde, anses dog ikke som traditionel videnskab.
Vi arbejder med det paranormale, og ikke kun i weekenden.

For at få lavet en undersøgelse, eller for at få hjælp til at afklare det uforklarlige, skal du blot henvende dig til os. Første henvendelse er altid gratis.

  • Beslutter du dig, vi skal undersøge sagen yderligere, vil vi bede om refusion af underbringelse i forbindelse med opgaven og forplejning.
  • Kørsel påregnes fra byen Rinkenæs til opgaveadressen tur/retur med 3,73 kr. / km. Færge- og broafgifter regnes også med.
  • For en længerevarende undersøgelse (12 timer), takserer vi 700 kr pr. 12 timers tilstedeværelse ("i marken"). Dvs. f.eks 6 timer er 700 kr, 13 timer er 1.400 kr. Incl moms.
  • Diverse rapporter er med i prisen.

Hvor land tid tager en undersøgelse?

Dette afhænger meget af opgavetypen. Vi har oplevet:

  • Ganske få minutter: Her modtager vi f.eks. en mail eller et telefonopkald, hvor en naturlig årsag hurtigt kan bekræftes.
  • Få dage: Her kan der gå ganske få dage fra en henvendelse kommer, til vi løser opgaven. Dvs. be- eller afkræfter det paranormale, samt finder en løsning.
  • Uger / måneder: De tunge opgaver kan tage op til et år. Det kan være meget komplekse opgaver, hvor historiske baggrunde undersøges, eller hvor de paranormale fænomener er meget flygtige og kun lige på grænsen til at være signifikante. Det skal dog nævnes, at vi her også finder en løsning eller svar.

 

Betaling for services:

Analyse af billede, video eller lydsekvens.
Kan bestilles på vores hjemmeside, under webshoppen. Data sendes til os, via fil-deling, som tilbydes under handlen.

 

Første henvendelse i forbindelse med en sag
Altid gratis

 

Du vil altid løbende få at vide, såfremt der vil påbeløbe sig en udgift. Den skal du godkende inden vi fortsætter.

Du vil kunne betale os på konto 3227 10849349, og du får naturligvis en grundig udspecifieret regning. Du vil kunne anvende mobilepay, såfremt du vil oplyse dit mobil telefon nummer, hvor vi anmoder om beløbet. Vi har også muligheden at modtage betalinger via PayPal på adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.