Brug venligst vores kontaktformular. Henvendelser unden navn eller præsentation vil ikke blive besvaret.

Bestil en analyse af en billed- eller lydfil. Nemt og enkelt, hvis du har optaget et uforklarligt fænomen. Brug linket her

Select your language

Vision:

Paranormal-efterforskning.dk ønsker at være tilstede for dem, som ønsker at få opklaret en uforklarlig eller paranormal hændelse. Vi anvender videnskabelige metoder og stoler ikke på egne fornemmelser.
Vi vil normalisere en hverdag for folk eller familier, som er generet af ting, som ikke umiddelbart kan forklares.
Vi vil med vores professionalitet være en troværdig sammenarbejdspartner for vores netværk, samt bibringe med alle resourcer vi kan, for at bringe dette ikke-anerkendte felt frem i befolkningen og medierne.
 

Mission:

Vores selskab paranormal-efterforskning.dk har en videnskabelig fremgangsmåde. Vi er grundlæggende forskellig fra de "spøgelsesjægere"  man ser på TV.

Vi anvender "Occam's princip" ("Af alle løsninger, er den mest sandsynlige - den med færreste antagelser"), til at undersøge usædvanlige hændelser videnskabeligt. I forbindelse med research  søger vi oplysninger inden for mange fagområder som  f.eks fysik, kemi og parapsykologi. Ligeledes er vi i kontakt med forskellige resourcepersoner, forfattere og researchere inden for disse områder.

Vores filosofi er, alle henvendelser er seriøse, og dem som henvender sig, har en reel oplevelse. I takt med den stigende interesse for det paranormale, er det mere acceptabelt at man oplever uforklarlige ting.
Uanset om henvendelser er af nysgerrighed, eller på grund af en reel uforklarlig aktivitet, vil vi hjælpe at undersøge med videnskabelige metoder.

Vi tror på det paranormale, som et målbart fysisk fænomen. Paranormale hændelser kan kun meget svært forklares, da disse afspejler fysiske processer vi endnu ikke forstår. Disse processer er tæt på de videnskabelige grænseområder, og vores største udfordring er formidling af dette, da disse grænseområder netop kan virke som "overtro".

Med vores overbevisning "Intet uvirkeligt eksisterer", mener vi at man videnskabeligt, sagligt og struktureret kan undersøge og opklare ethvert fænomen. Vores overbevisning grunder på, at alt som har en effekt i vores fysiske verden, må være af fysisk oprindelse. Netop derfor vil vi heller ikke forholde os til fænomener som engle, gude-begrebet eller andre ting som har med en tro eller overbevisning at gøre.
 

Vores videnskabelige "mentorer" er, blandt andre:
Parapsykolog R.B. Rhine
Journalist og videnskabelig forfatter  Lynne McTaggart
Filosof og forfatter Allan Kardec